Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Hänel biedt ook speciale oplossingen
voor een nieuw soort opslag aan!

Het echtpaar Huet vertrouwt in hun obstakelvrije huis in Mayenne sinds 2013 op de magazijnoplossingen van Hänel. Meneer Huet heeft zich op de beurs Equipauto 2013 uitgebreid door onze specialisten laten informeren over de grootte, technologie en prijs van de Hänel magazijnsystemen om ze te kunnen vergelijken met systemen van andere fabrikanten.

Zijn keuze viel op Hänel. De eis van zijn vrouw was dat al het benodigde kookgerei centraal in de keuken op ergonomische hoogte wordt klaargezet.

Met de Rotomat® kon Hänel deze ook voor Hänel niet alledaagse opslagsituatie snel en betrouwbaar oplossen.
De Hänel Rotomat® is tot aan het plafond met 11 multifunctionele draagsets uitgerust en biedt op een minimaal grondoppervlak een maximale opslagruimte. De bediening vindt centraal op de besturing met telescooparm en touchscreen-terminal plaats. Zo heeft mevrouw Huet altijd een actueel overzicht van de desbetreffende voorraad en het benodigde kookgerei wordt snel en overzichtelijk klaargezet.

Door de bekleding met panelen in steenlook is de Hänel Rotomat® optimaal in de keuken geïntegreerd en straalt hij eenvoudige elegantie uit.

Ook hier blijkt dat de specialisten van Hänel voor elke opslagsituatie de passende oplossing vinden.

Ideas that move the world . . .
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.