Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Party Rent Franchise GmbH

Moderne opslag bij de event-supplier

De Party Rent Group is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een van Europa's grootste event suppliers. Inmiddels heeft de Party Rent Group al 400 medewerkers en is ze met 214 voertuigen en een opslagruimte van 29.000 m² een van de grootste bedrijven in de evenementenlogistiek. Behalve tenten, verwarmings- en aircosystemen verhuurt Party Rent vooral evenementbenodigdheden zoals servies, bestek, glaswerk, tafels, stoelen, bars en buffetsystemen, voor evenementen in alle soorten en maten.

De event supplier heeft zijn magazijn gereorganiseerd vanwege de uitbreiding van het assortiment tafellinnen en meubelbekleding. In zes Hänel Rotomat® magazijnsystemen worden in een zeer krappe ruimte tafelkleden, stoelbekledingen en andere textielproducten beschermd tegen vuil en stof opgeslagen. Bij het orderpicken worden de verschillende artikelen snel en betrouwbaar naar de werkopening getransporteerd. De dertig draagsets in elk van de zes Rotomat® magazijnliften zijn ongeveer drie meter breed en ruim een halve meter diep. Door de gaten voor de ophanging hellen de draagsets iets schuin naar achteren. Hierdoor kunnen de artikelen tijdens een omlooptransport niet uit de draagsets vallen. De bodems en de achterwanden zijn voorzien van sleufperforaties om de 20 mm voor een vakindeling naar wens. Met scheidingsstukken kan elke magazijnlift variabel worden ingedeeld. De multifunctionele draagsets kunnen dus probleemloos naar wens en aan de hoogte van de artikelen worden aangepast en bieden voor elke Rotomat® magazijnlift een individuele en variabele inrichting voor de meest uiteenlopende artikelen. Op deze manier wordt het opslagvolume maximaal gecomprimeerd. Verder zijn alle Rotomat® magazijnliften uitgerust met soepele en afsluitbare schuifdeuren. Deze deuren beschermen de opgeslagen artikelen tegen stof, vuil en onbevoegde toegang. Bij elke werkopening is een slijtagevrij V2A-werkblad ergonomisch op één meter hoogte aangebracht. Dit werkblad biedt extra comfort bij het verzamelen van artikelen.

Met Hänel EcoLoad® beschikken de Rotomat® magazijnliften bovendien over een geraffineerd energiebesparingsconcept. EcoLoad® bewaakt de beladingstoestand permanent. Aangezien de Rotomat® volgens het roulatieprincipe werkt, kan door een gelijkmatige belading zeer veel energie bespaard worden. Als de opslagaanbevelingen van de Hänel microprocessorbesturing bij het beladen worden opgevolgd, bevinden de opgeslagen artikelen zich in een uitgebalanceerde beladingstoestand en is er maar weinig energie nodig om de magazijnlift in beweging te brengen. Hänel EcoLoad® waarschuwt dus niet alleen voor een ongelijkmatige belading. Dit EcoConcept geeft ook de juiste plateaus op het display weer voor een gelijkmatige belading. De Rotomat® magazijnliften kunnen zodoende elk maar liefst vijf ton aan artikelen dragen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de opgeslagen artikelen worden bij Hänel zowel de mechaniek als de draagsets gekozen. Deze flexibiliteit maakt de Hänel omloopmagazijnsystemen zo rendabel.

Naast een Rotomat® magazijnlift voor het tafellinnen is een ruim negen meter hoge Lean-Lift® voor de opslag van bestek en servies geïnstalleerd. Met een maximaal totaal laadvermogen van maar liefst 60 ton is de Hänel Lean-Lift® uitermate geschikt hiervoor. Het verticale, qua hoogte geoptimaliseerde Hänel Lean-Lift® systeem is in de high-speed-uitvoering geleverd en van toegangscodebeheer voorzien. Hierdoor hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot de containers met het dure zilveren bestek.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.