Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Enorme ruimte- en tijdsbesparing bij verhoogde productiviteit

Tot wel 75% ruimtebesparing en korte wachttijden maken Hänel magazijnliften tot een rendabele investering

Porsche Centrum Nürnberg-Fürth-Erlangen
Efficiënte opslag van onderdelen direct in de werkplaats bij het Porsche Centrum Nürnberg-Fürth-Erlangen.
De situatie
De voertuiginspectie samen met de klant, de computerdiagnose en de automatisering hebben de productiviteit op de serviceafdeling al verhoogd.
Voor de beschikbaarstelling van onderdelen moet echter vaak nog veel ruimte beschikbaar worden gesteld.
Hier bieden Hänel magazijnliften belangrijke voordelen!
Optimale benutting van de ruimte
In de Hänel Lean-Lift® kunnen grote hoeveelheden onderdelen overzichtelijk op een klein grondoppervlak worden opgeslagen door qua hoogte geoptimaliseerde opslag.
Tijdsbesparing
Al bij het aannemen van een order kan worden nagegaan of benodigde service- of reserveonderdelen op voorraad zijn. Deze onderdelen kunnen door middel van voorverzameling zonder lange wachttijden worden klaargezet.
Zelfs grote voertuigonderdelen zoals motorblokken, versnellingsbakken of katalysatoren kunnen in de Lean-Lift® worden opgeslagen. Lange transportafstanden vanaf zogenaamde ‘buitenmagazijnen’ komen te vervallen. Hierdoor stijgt de dagelijkse doorvoercapaciteit van voertuigen.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.