Hänel maakt gebruik van cookies om de website optimaal weer te geven en voortdurend te kunnen verbeteren. Meer informatie over het onderwerp cookies vindt u in onze Verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘Of het nu om gereedschappen of europallets gaat –
Hänel biedt de optimale opslagoplossing!’
Twee Hänel Lean-Liften® als pallet- en materiaalmagazijn
met toegang over meerdere verdiepingen
Het bedrijf Norbert Kempf CNC-Technik GmbH in St. Ingbert heeft zich met de nieuwste technologieën en de meest moderne bewerkingscentra gespecialiseerd in de productie van zeer precieze losse onderdelen en serie-onderdelen naar wens van de klant Het productassortiment varieert van eenvoudige draaischijven tot hoogwaardige, meerassig bewerkte componenten voor de hydraulische industrie, pneumatische industrie, machinebouw en auto-industrie.

Bij Norbert Kempf CNC-Technik GmbH worden twee Hänel Lean-Liften® gebruikt. In een van deze Lean-Liften® worden gereedschappen en verbruiksmaterialen opgeslagen. Op elk van de twee verdiepingen bevindt zich een werkopening. Zo kan vanaf elk niveau toegang tot de opgeslagen artikelen worden verkregen.

De tweede Lean-Lift® beschikt eveneens over twee verdiepingen en twee werkopeningen en fun geert als palletmagazijn. Hier worden europallets met componenten tussentijds opgeslagen voor de verzending en naar de afdeling Kwaliteitscontrole op de eerste verdieping gebracht. Deze lift is dus niet alleen een magazijn, maar ook een transportmiddel. De liften zijn af fabriek in de bedrijfskleuren gespoten. Hierdoor passen ze perfect in het moderne gebouw.
 Dhr. Stefan Kempf
Directeur


Bedrijf:
Norbert Kempf CNC-Technik GmbH

Plaats:
66386 St. Ingbert

Medewerkers:
85

Branche:
productie van precisieonderdelen

Magazijnliften:
1 Hänel Lean-Lift®
1 Hänel Lean-Lift® palletmagazijn

Opgeslagen artikelen:
CNC-gereedschappen en producten
 Vullen van het Hänel Lean-Lift® palletmagazijn op de begane grond
 Opvragen van artikelen via Hänel microprocessorbesturing
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.