Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Na intensieve research was er voor ons maar één
optie: Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen!

Bescherming van zeer gevoelige componenten tegen overspanning door ESD-beveiligde opslag in Hänel magazijnliften

Het bedrijf mikrolab in Fürth bij Neurenberg ontwikkelt en produceert modules voor de medische techniek, navigatietechniek en industriële meet- en regeltechniek.

Drie Hänel Lean-Liften® en twee Rotomat® magazijnliften staan als centraal magazijn direct in de productiehallen.

Dankzij een tweede werkopening op een andere verdieping worden in een Hänel Lean-Lift® elektronische componenten en platte modules alsmede onderdelen daar ter beschikking gesteld waar ze nodig zijn. Daardoor kunnen zowel op de begane grond als op de bovenverdieping artikelen voor de productieafdeling opgeslagen en weer uitgenomen worden.

De magazijnliften in ESD-uitvoering beschermen de elektronische componenten tegen overspanningsschade in de productieomgeving. Door de magazijnoplossingen van Hänel kon de bewerkingstijd van de materiaalbeschikbaarstelling flink worden geoptimaliseerd.

Dankzij de ondersteuning door de Hänel magazijnliften kan mikrolab snel en efficiënt inspelen op de eisen van zijn klanten.
 Dhr. Andreas Lebrecht
Productieleider

Bedrijf:
mikrolab GmbH

Plaats:
90766 Fürth

Medewerkers:
70

Branche:
elektronica

Magazijnliften:
2 Hänel Rotomat® magazijnliften
3 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
elektronische SMD-componenten
 De eerste van de drie Hänel Lean-Liften® op de begane grond heeft een tweede werkopening op de bovenverdieping voor de snelle beschikbaarstelling van elektronische componenten
 ESD-beveiligde opslag van elektronische SMD-componenten in de Hänel Rotomat® magazijnlift
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.