Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Rendabele magazijnlift voor speciale autogereedschappen

Voordelen van de Hänel magazijnsystemen door de koppeling aan het computersysteem van de klant of aan de administratie

Autobedrijf Michael Rudolph in Ölsnitz/Erzgebirge
Opslag van speciale autogereedschappen voor de reparatie van auto's.
Gereedschappen die vroeger op geperforeerde borden, in stellingen en vanwege ruimtegebrek op de vloer moesten worden opgeslagen, zijn nu overzichtelijk en beveiligd in een Hänel Lean-Lift® ondergebracht. De ca. 6 meter hoge Lean-Lift® is op een centraal punt neergezet, zodat overal vandaan - van de onderdelendienst, de werkplaats en de servicedienst tot en met de verkoopruimte - een snelle en directe toegang tot de benodigde onderdelen of gereedschappen plaatsvindt.
Dankzij de geavanceerde Hänel besturing is de koppeling aan vrijwel elke gereedschapsbeheersoftware (bijvoorbeeld SEPP24 bij Volkswagen) mogelijk. Zo kunnen speciale gereedschappen comfortabel volgens de GVO-lijst worden beheerd.
De processen in het autobedrijf zijn door deze magazijnoplossing van Hänel flink verbeterd. Door het invoeren van het onderdeelnummer uit de reparatiehandleiding staan onderdelen of gereedschappen via de besturing zeer snel ter beschikking en kunnen ze later ook weer probleemloos op de juiste plaats in de Hänel Lean-Lift® worden opgeslagen.
Onze specialisten laten ook aan u de ideale oplossing voor uw intralogistiek zien!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.