Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘De variabele opslagplaatsindeling en de intuïtieve bediening hebben overtuigd!’
Twee Lean-Liften® op verschillende productieafdelingen zorgen voor een overzichtelijke en ruimtebesparende opslag van gestandaardiseerde onderdelen en reserveonderdelen
Bedrijf: Konrad Harter
Maschinenbau GmbH
Postcode en plaats: 82178 Puchheim
Medewerkers: 14
Branche: machinebouw
Magazijnliften: 2 Hänel Lean-Liften®
Opslag van: gestandaardiseerde onderdelen, opdrachten, reserveonderdelen
Het bedrijf Konrad Harter Maschinenbau GmbH is actief in de speciale machinebouw en heeft een eigen constructie- en ontwikkelingsafdeling.

Het accent ligt op speciaal materieel voor de voertuig- en halfgeleiderindustrie.

Twee Hänel Lean-Liften® op twee verschillende productieafdelingen stellen gestandaardiseerde onderdelen, reserveonderdelen en opdrachten beschikbaar.

Via de Hänel microprocessorbesturingen worden alle onderdelen snel en betrouwbaar geselecteerd en naar de operator gebracht.

Het magazijnbeheer is reeds in de Hänel microprocessorbesturingen geïntegreerd. Hierdoor kan ook zonder andere PC’s een optimaal overzicht van de voorraad worden verkregen.

Korte afstanden naar de afdeling Productie, variabele containerindelingen en de intuïtieve bediening van de Hänel microprocessorbesturingen waren argumenten die voor Hänel Lean-Liften® pleitten.

Ook hier heeft de fantastische prijs/kwaliteitsverhouding een doorslaggevende rol gespeeld.
Dhr. Helmut Kammi
Bedrijfsleider
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.