Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Precisie-tandwielen
in Bad Friedrichshall
Dit tot de Hänel-groep behorende bedrijf geeft met nieuwe ideeën en technische innovaties telkens weer impulsen voor een toekomstgerichte en klantspecifieke tandwielproductie.

De moderne archivering en het moderne beheer van bouwtekeningen en klantspecifieke documenten zijn voorwaarden voor een vlekkeloos productieproces. Hierbij maakt de Hänel tandwielfabriek gebruik van de krachtige magazijntechniek van Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen. Zo worden in een Hänel Rotomat® kantoorlift grote hoeveelheden documenten ruimtebesparend beheerd en zijn ze elk moment beschikbaar.

Ook op de productieafdeling wordt een Hänel Lean-Lift® gebruikt. Hierin worden alle gereedschappen veilig en systematisch opgeslagen. Gereedschapsinzetstukken met speciale freeshouders garanderen een optimale opslag van de verschillende freeskoppen en schuuropzetstukken.
Het benodigde gereedschap wordt zonder verwisseling klaargezet voor de medewerkers. Tegelijkertijd worden de gereedschappen in de Hänel Lean-Lift® ruimtebesparend en beschermd tegen vervuiling bewaard.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.