Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘Maximale opslagcapaciteit op een zeer kleine ruimte en 1.000 kg belastbaarheid per container!’

De Hänel Lean-Lift® – het perfecte magazijn voor zware werktuigen

 Enorme ruimtebesparing door opslag in de hoogte
Bedrijf:
Foddis Technische Kunststoffteile GmbH & Co. KG

Plaats:
89281 Altenstadt

Medewerkers:
18

Branche:
kunststof spuitgieten

Magazijnliften:
1 Hänel Lean-Lift®

Opgeslagen artikelen:
spuitgietmatrijzen
Als specialist op het gebied van kunststof en spuitgieten biedt het bedrijf Foddis brancheoverkoepelend speciale oplossingen met alle voordelen van een modern servicebedrijf. Aan het moderne machinepark moeten spuitgietmatrijzen geleverd worden. Vroeger werden spuitgietmatrijzen in lange rijen stellingen opgeslagen.

Nu neemt een Hänel Lean-Lift® deze taak op zich. De maximaal 1 ton zware werktuigen worden niet in de breedte, maar in de hoogte opgeslagen en desgewenst automatisch naar de werkopening gebracht.

Vanuit de werkopening worden ze vervolgens door de Hänel transportwagen met een kraan naar het machinepark getransporteerd. De totale capaciteit van de Hänel Lean-Lift® van 60 ton is ideaal voor deze klus.
 1.000 kg draagvermogen per container
 Gereedschap voor bijvoorbeeld spuitgietmachines kan door middel van een kraan van de transportwagen gehaald worden
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.