Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘Na uitgebreid marktonderzoek hebben wij voor Hänel gekozen!’

Hänel Lockomat en Hänel Lean-Lift® – twee systemen voor een perfecte en veilige opslag van gereedschap

Het bedrijf Ernst + Landerer Leichtmetallgießerei GmbH & Co. KG in Balzhausen produceert sinds 1968 gietstukken en bewerkt deze in hypermoderne CNC-bewerkingscentra. Ze is gespecialiseerd in aluminium precisiecoquillegietwerk en de mechanische bewerking van gietstukken.

De gereedschappen voor de spaanverwijderende bewerking zijn in een Hänel Lean-Lift® opgeslagen. Als er meerdere gereedschappen nodig zijn, kunnen deze samen met de opslagcontainer op de Hänel transportwagen naar de bewerkingsmachines gebracht worden.

In de Hänel Lockomat® worden kleine gereedschappen veilig achter mechanisch sluitende vakdeuren opgeslagen. Na het invoeren van het gereedschapsnummer geeft de in de werkplaat ingebouwde lichtdiode de exacte opslagplaats aan. Alleen deze vakdeur kan geopend worden.

De Hänel Lockomat® garandeert een veilige en beveiligde toegang!
 Dhr. dipl.-ing. (FH) Thomas Ernst
Hoofd Constructie


Bedrijf:
Ernst + Landerer Leichtmetallgießerei GmbH & Co. KG

Plaats:
86483 Balzhausen

Medewerkers:
90

Branche:
gieterij en mechanische bewerking

Magazijnliften:
1 Hänel Lean-Lift®,
1 Hänel Lockomat®,
1 Hänel Rotomat®

Opgeslagen artikelen:
gereedschappen en materieel
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.