Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘Hänel magazijnliften hebben zich bewezen – als onderdelenmagazijn en als archief!’
Ook drukkerijen profiteren van de enorme en veelzijdige opslagcapaciteit van de Hänel magazijnliften
Bedrijf : SCHLÜTER Print Pharma Packaging GmbH
Plaats: 39218 Schönebeck-Elbe
Medewerkers: 170
Branche: pharma print (secundaire & primaire verpakkingen/hulpmiddelen)
Magazijnliften: 3 Hänel Lean-Liften®, 6 Hänel Rotomat® kantoorliften
Opgeslagen artikelen: gebruiksaanwijzingen voor de farmaceutische industrie
Druckerei Schlüter GmbH & Co. KG in Schönebeck, deelstaat Saksen-Anhalt, is al acht decennia een deskundige partner op het gebied van drukken. Deze drukkerij is gespecialiseerd in de productie van farmaceutische verpakkingen. Hier kunnen Hänel magazijnliften voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

In een Lean-Lift® worden drukvormen voor flexodrukpersen opgeslagen, direct in de drukzaal, daar waar ze nodig zijn. De drukvormen zijn beveiligd en veilig naast de drukpersen opgeslagen.

Een tweede Lean-Lift®, die eveneens op de afdeling Productie staat, fungeert als magazijn voor onderdelen van drukpersen. Korte afstanden, snelle toegang en ruimtebesparende opslag op de afdeling Productie.

Verder staan op de administratie zes Hänel Rotomat® kantoorliften, waarin opdrachten en dossiers gearchiveerd worden. Dankzij de Hänel microprocessorbesturing kunnen ook deze elk moment weer snel naar de afdeling Werkvoorbereiding gebracht worden. Langdurig zoeken naar documenten behoort tot het verleden.
 Veilige en beveiligde opslag van filmrollen voor het flexodrukken
 Orderarchief in de Hänel Rotomat® kantoorlift
 Opslag van onderdelen direct naast de drukpersen
 Dhr. Andreas Schlüter
Directeur
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.