Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Centraal onderdelenmagazijn voor service en werkplaats

#1 Cochran Automotive, Monroeville, Pennsylvania

Cochran Automotive
Cochran Automotive begon in 1965 als autobedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste autodealers in West-Pennsylvania.
Met drie vestigingen, in totaal tien showrooms en dertien franchiseondernemingen voor nieuwe wagens behoort Cochran Automotive tot de toonaangevende dealergroepen in de VS.
Geïntegreerd onderdelenmagazijn
Om de serviceafdeling uit te breiden zonder in een nieuw gebouw te investeren, werden bij de Buick/GMC-dealer in Monroeville een Hänel Lean-Lift® en een Hänel Rotomat® magazijnlift direct in de werkplaats neergezet. Hierin zijn de onderdelen beschermd tegen stof, vuil en onbevoegde toegang opgeslagen.
Maximaal opslagvolume op een minimaal grondoppervlak
Door de enorme ruimtebesparing konden de reserveonderdelen vanuit een groot stellingmagazijn in slechts twee magazijnliften worden ondergebracht. Daarbij staan alle onderdelen centraal in de werkplaats ter beschikking.
Eenvoudige integratie in aanwezig computersysteem
Beide liften zijn met het al aanwezige DMS-systeem verbonden. Hierdoor is een permanent voorraadoverzicht mogelijk en stijgt de productiviteit.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.