Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Steriele opslag van chirurgische instrumenten in de Hänel Rotomat®

De Hänel Rotomat® magazijnlift is uitermate geschikt voor de opslag van zware chroomstalen boxen met gesteriliseerde chirurgische instrumenten. Door de afrolinrichting in het werkblad is een ergonomische en gebruiksvriendelijke bediening mogelijk. De tot wel 10 kg zware boxen glijden bijna vanzelf in de werkopening.

Met de paternosters worden artikelen bovendien efficiënt, ergonomisch en veilig verzameld. Vroeger moesten de boxen in rekken op verschillende hoogtes worden opgeslagen. Lange afstanden en het lastige geklauter op ladders komen te vervallen.

In het afgebeelde magazijn voor steriele goederen bevinden zich zowel boxen voor steriele goederen met daarin chirurgische basisinstrumenten als euroboxen met chirurgische verbruiksmaterialen.
De voordelen
• Enorme ruimtebesparing
• Eenvoudige bediening, korte opberg- en toegangstijden
• Alle opgeslagen onderdelen zijn beschermd
• Hoge rendabiliteit en kostenbesparing
 De steriele boxen worden op een ergonomische hoogte uitgenomen
 Door het gebruik van de Hänel magazijnliften kan maar liefst 60% grondoppervlak bespaard worden
 Steriele opslag van chirurgische instrumenten in de Hänel Rotomat®
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.