Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen
Een bedrijf met traditie en toekomst
 Joachim Hänel
Directeur Verkoop
 Michael Hänel
Directeur Techniek
De naam Hänel staat al sinds de jaren '50 voor innovatieve oplossingen op het gebied van geautomatiseerde beschikbaarstelling van dossiers en materiaal.
Tegenwoordig zijn wij een van de grootste fabrikanten ter wereld in onze branche.

Door de voortdurende verdere ontwikkeling van onze producten en software bieden wij vandaag al oplossingen voor de eisen van morgen aan.

Bij alle vooruitgang zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu en willen wij zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkelen en produceren. Zo heeft Hänel als eerste aanbieder van verticale lifttechnologie met de EcoDrive® een systeem ontwikkeld, waarbij de energie van de zakkende extractor weer in elektrische energie omgezet en aan het elektriciteitsnet afgegeven wordt. Ook dit helpt energie te besparen en het milieu te beschermen.

Het motto van oprichter Gerhard Hänel ‘Nichts halb zu tun ist edler Geister Art’ bepaalt tot op de dag van vandaag ons handelen. Ook in de toekomst zullen wij efficiënte, ergonomische en ruimtebesparende magazijnoplossingen voor uw intralogistiek en kantoororganisatie ontwikkelen.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.