Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Wereldvakbeurs CeMAT 2014
Grote belangstelling van het vakpubliek
voor de innovaties van Hänel
Met ongeveer 53.000 bezoekers uit 65 landen was de CeMAT 2014
de highlight van de intralogistieke branche wereldwijd!
Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen heeft ook dit keer weer op een standoppervlakte van ca. 300 m2 innovaties op het gebied van magazijntechniek gepresenteerd.

Aangezien effectieve software een belangrijk onderdeel van een efficiënte intralogistiek is, heeft Hänel op de CeMAT 2014 de nadruk hierop gelegd. Zo konden de vele bezoekers van onze stand de Hänel besturing als SAPbedieningsterminal en de nieuwe versie van de beproefde software HänelSoft® live meemaken.

Ook de grote belangstelling voor de nieuwe extra brede Lean-Lift® heeft ons duidelijk gemaakt dat onze specialisten hier op de goede weg zijn. De bezoekers van onze stand waren onder de indruk van het hoge laadvermogen en de hoge verplaatsingssnelheid.

Op de beurs CeMAT 2014 konden wij veel nieuwe contacten leggen en ook jarenlange vaste klanten op onze stand begroeten.
Een bezoek aan de stand van Hänel is in elk geval de moeite waard geweest, niet alleen voor de twee winnaars van een iPad.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.