Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Pensioenverzekeraar voor het overheidspersoneel
in Liechtenstein
 De ordners zijn door een brandwerende deur bij de werkopening optimaal tegen brand beveiligd
De Hänel Rotomat® kantoorlift bespaart ruimte en biedt een comfortabele toegang tot de benodigde dossiers direct op de werkplek. Gevoelige en vertrouwelijke stukken zijn beschermd tegen onbevoegde toegang. Dankzij een extra vuurvaste ommanteling en een brandwerende deur voor de lift zijn de archieven zelfs bij brand betrouwbaar tegen vuur, rook en hitte beschermd. De beschermende bekleding voldoet aan de brandweerstandsklasse E 60.
Met de integratie direct op de werkplek maakt de Hänel Rotomat® kantoorlift ergonomisch werken en een centrale toegang tot benodigde dossiers mogelijk. Belangrijke en gevoelige documenten hoeven niet in een afgelegen veiligheidsarchief te worden opgeslagen.
De Hänel Rotomat® kantoorlift – de veilige bescherming voor uw archief!
 De microprocessorbesturing met TFT-display met een hoge resolutie is in het werkblad geïntegreerd
 Centraal beheer van ordners en dossiers met het Hänel Rotomat® systeem: flexibel, snel, economisch
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.