Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Meer highlights van de
beurs CeMAT 2014
De Hänel magazijnliften in uitvoering voor zware lasten
De Hänel Lean-Lift® in High-Speed-uitvoering is met een verticale snelheid van 2,3 m/s bij een onbeladen extractor de snelste verticale lift op de markt!

Ook de Hänel Lean-Lift® is verkrijgbaar in een High-Speed-uitvoering. Daarbij bedraagt de verticale verplaatsingssnelheid bij een containerlaadvermogen tot 500 kg en een lege extractor 2,3 m/s en bij een beladen extractor 1,0 m/s. De extractor beweegt in horizontale richting schokvrij met een snelheid van 0,5 m/s.

Verhoging van de orderpickcapaciteit met de Hänel Rotomat®

De omloopsnelheid is ten opzichte van de standaardapparaten, afhankelijk van de eisen, met maar liefst 70 % verhoogd. Hiertoe werden speciale multifunctionele draagsets ontwikkeld, die de opgeslagen artikelen extra beveiligen.

De gemiddelde toegangstijd daalt zodoende met maar liefst 40%.
Geïnteresseerden krijgen hier meer informatie... De Hänel Rotomat® industrielift in High-Speeduitvoering wordt al succesvol door klanten bij het orderpicken gebruikt.
De Hänel Lean-Lift® met VendiShelf-systeem
Met de Lockomat® biedt Hänel al langere tijd een omloopstelling voor de veilige en beveiligde toegang aan. Automatisch sluitende of handmatig te sluiten vakdeuren beschermen de opgeslagen artikelen tegen onbevoegde toegang. Dit systeem is in een soortgelijke vorm ook verkrijgbaar voor de Hänel Lean-Lift®.

Met het Hänel VendiShelf-systeem kunnen kleine en middelgrote artikelen in zichzelf automatisch ontgrendelende vakken op de container worden opgeslagen.

Op de CeMAT 2014 konden de bezoekers zich overtuigen van een verbeterd toegangsbeheer. De gebruikersautorisatie vindt nu plaats via een transponderchip in plaats van door het invoeren van een toegangscode op de besturing, wat tot nu toe het geval was.

Bestaande Lean-Liften® kunnen met het VendiShelf-systeem worden uitgebreid.
Geïnteresseerden krijgen hier meer informatie... Gebruikersautorisatie via transponderchip.
De Hänel Rotomat® magazijnlift in de uitvoering voor zware lasten is de oplossing voor hoge gewichtseisen
Zelfs zware en grote artikelen kunnen in Hänel Rotomat® magazijnliften worden opgeslagen. Standaardbreedtes tot en met 3.420 mm (grotere breedtes zijn mogelijk), maximale draagsetlaadvermogens standaard tot en met 750 kg en totale laadvermogens van maximaal 14.000 kg per apparaat maken de Hänel Rotomat® tot het geautomatiseerde magazijn voor zware lasten.

De krachtige 2-motoren-aandrijving, de stevige constructie van de multifunctionele draagsets en de 4-sleden-ophanging maken de Hänel Rotomat® tot het ideale systeem voor metaalverwerkingsbedrijven/ de metaalverwerkende industrie.

Ook de Hänel Lean-Lift® staat al lange tijd bekend om zijn hoge laadvermogens

Hoog vermogen bij een laag energieverbruik!
Geïnteresseerden krijgen hier meer informatie over de Rotomat®…
Geïnteresseerden krijgen hier meer informatie over de Lean-Lift®… Hänel bouwt en produceert al sinds 1978 Rotomat®-liften voor zware lasten met een opslagcapaciteit van meer dan 10 ton.
De Hänel besturing MP 12 N
Één magazijnbesturing – vier modi
Flexibiliteit in nieuwe dimensies

Of u de Hänel magazijnliften als stand-aloneoplossing met geïntegreerd magazijnbeheer gebruikt of de besturingen in een bovenliggend ERP-systeem wilt integreren – de topbesturing MP 12 N van Hänel heeft alles al geïntegreerd.

U kunt uit vier verschillende modi de passende modus voor uw magazijnbeheer kiezen.

In de Hänel besturing MP 12 N zijn de
volgende vier modi al geïntegreerd:
  • MP 12 N-StandAlone
  • MP 12 N-HostWeb
  • MP 12 N-HostCom
  • MP 12 N-HostData
Geïnteresseerden krijgen hier meer informatie...
 Dankzij de geïntegreerde webbrowser van de MP 12 N-HostWeb kan HänelSoft® direct op de liftbesturing worden bediend.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.