Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
De nieuwe Hänel besturing
MP 0 N
De nieuwe besturing MP 0 N is uitgevoerd als enkele liftbesturing voor de Hänel Rotomat® met één werkopening. Op het TFT-display met een hoge resolutie kunnen vrijwel alle talen en een liftbewegingsgrafiek weergegeven worden.
De overzichtelijke menustructuur voor informatie- en systeemdiensten maakt het efficiënt verzamelen van artikelen mogelijk. Er is ook een interface voor de aansluiting van randapparatuur geïntegreerd. De besturing kan ook via een externe pc aangestuurd worden.
Optioneel is in de besturing MP 0 N al het Hänel EcoLoad® systeem voor de energie-efficiënte belading van de Hänel Rotomat® geïntegreerd. De beladingstoestand wordt optisch op het display weergegeven.
Vakdioden met en zonder dieptevakweergave duiden opslagplaatsen aan.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.