Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
De meest uiteenlopende eisen – één oplossing:
de Hänel magazijnsystemen in het ziekenhuis!
In deze herziene brochure laten wij voorbeelden zien van hoe u met de magazijnsystemen van Hänel processen kunt optimaliseren, de flexibiliteit kunt verhogen en kosten in ziekenhuizen en op de administratie kunt verlagen.

Vergeleken met de opslag in stellingen wordt met de Hänel magazijnliften maar liefst 60 % meer opslagcapaciteit bereikt en kostbaar grondoppervlak bespaard.

Gevoelige artikelen kunnen veilig, afgesloten en beveiligd door een toegangscode worden opgeslagen. Zo gebruiken talrijke ziekenhuizen de Hänel magazijnsystemen voor de ergonomische beschikbaarstelling van chirurgische instrumenten en toebehoren. Medicijnen, dossiers, wasgoed en materialen voor de instandhouding kunnen ook efficiënt worden opgeslagen.

De opgave bepaalt de inrichting: de Hänel magazijnsystemen beschikken over een interieur op maat voor de meest uiteenlopende eisen.

Zo zijn de Hänel magazijnsystemen, net als voor veel andere branches, een efficiënte oplossing voor de beveiligde opslag van de meest uiteenlopende artikelen.

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen – uw deskundige partner op het gebied van ziekenhuisorganisatie!

Nieuwe brochure binnenkort verkrijgbaar!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.