Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Snelle en flexibele toegang
Zelfs over meerdere verdiepingen
KS Treuhand AG in Altstätten heeft een archief over meerdere verdiepingen met hoge gewichtseisen – hier biedt de Hänel Rotomat® industrielift de ideale basis
 De twee Hänel Rotomat® kantoorliften zijn over drie verdiepingen in een tot op heden ongebruikte doorgang geïntegreerd
Dankzij de flexibele bouwwijze van het Hänel Rotomat® systeem is een archief over drie verdiepingen in een tot op heden ongebruikte doorgang gerealiseerd. Op elke verdieping bevindt zich een werkopening voor een centrale toegang tot het archief. Door de benutting van de totale hoogte van het gebouw ontstaat een zo groot mogelijke opslagruimte in een zeer kleine ruimte. Het gekozen dossier wordt op verzoek naar de desbetreffende werkopening gebracht. Traplopen en omslachtig zoeken naar documenten is verleden tijd. De uitschuifbare Hänel liftbesturing met een TFT-touchdisplay met een hoge resolutie is ergonomisch en ruimtebesparend onder het werkblad aangebracht. Om maximale veiligheid te garanderen, mag de Rotomat® kantoorlift slechts met één geopende werkopening gebruikt worden. Als er aan meerdere werkopeningen tegelijk wordt gewerkt, geeft een akoestische signaalgever aan dat de andere schuifdeuren gesloten moeten worden.
De Hänel Rotomat® kantoorlift: flexibel, snel en economisch!
 Akoestische signaalgever voor het gelijktijdig werken aan meerdere werkopeningen
 De digitale Hänel vakweergave garandeert dat verwisseling bij de toegang tot de archiefboxen is uitgesloten
 De afzonderlijke werkopeningen zijn over drie verdiepingen verspreid
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.