Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel voldoet aan Blue Competence-criteria!
Het bedrijf Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen is sinds 2005 lid van de VDMA (vereniging van Duitse machine- en installatiebouw).
Hänel GmbH & Co. KG voldoet als erkende partner sinds 11-12-2012 aan de criteria van Blue Competence, het duurzaamheidsinitiatief van de VDMA.
Onder de titel “Blue Competence - Engineering a better world!“ werden in de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung verschillende bedrijven met hun desbetreffende bijdragen aan duurzaamheid voorgesteld. Zo leverde Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen met zijn intelligente magazijnsystemen een bijdrage aan de optimalisatie van de energiebalans. Onder het begrip Hänel EcoConcept ontwikkelt Hänel voortdurend componenten die bijdragen aan de stijging van de energie-efficiëntie.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.