Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel presenteert voor het eerst de extra brede Lean-Lift®!
De nieuwe extra brede Lean-Lift® –
een gigant in de beproefde Hänel kwaliteit!
En weer is het de specialisten van Hänel gelukt om de grenzen te verleggen. De nieuwe extra brede Lean-Lift® heeft een breedte van maar liefst 4.880 mm. Daarbij hebben de afzonderlijke opslagcontainers van Hänel
een bruikbare breedte van 3.660 mm, 4.060 mm of 4.460 mm
.

Het complete plaatsingsoppervlak kan worden benut,
omdat de unieke containerconstructie van Hänel geen dwarsbalken heeft. Hierdoor wordt de grootte van de artikelen die kunnen worden opgeslagen niet beperkt.

Het maximale containerlaadvermogen bedraagt maar liefst 700 kg. Ondanks het hoge laadvermogen biedt Hänel deze Lean-Lift® met het uiterst ruimtebesparende en efficiënte opslagraster van 25 mm aan. De basis hiervoor is de beproefde Hänel rasterwand in samenspel met de containers met het ruimtebesparende raster van Hänel.

De extractor wordt door de beproefde Hänel high-speed-aandrijving aangedreven. Deze aandrijving maakt een verplaatsingssnelheid van de onbeladen extractor van maar liefst 1,60 m/s mogelijk. Bij volledige belading bedraagt de verticale snelheid van de extractor maar liefst 0,85 m/s. Dat is de absolute top in deze klasse.

Ook hier wordt de stille en onderhoudsarme kettingtechniek met de voor Hänel typische 4-punts ophanging toegepast. Juist bij deze dimensie een belangrijk voordeel op het gebied van verplaatsingsnauwkeurigheid en precisie. Uiteraard is de extra brede Hänel Lean-Lift® ook leverbaar met de efficiënte Hänel EcoDrive®, die energie aan het elektriciteitsnet teruglevert.
 De Hänel high-speed-aandrijving maakt een verplaatsingssnelheid van de onbeladen extractor van maar liefst 1,60 m/s mogelijk
 De nieuwe extra brede Lean-Lift® heeft een breedte van maar liefst 4.880 mm. Daarbij hebben de afzonderlijke opslagcontainers van Hänel een bruikbare breedte van maximaal 4.460 mm.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.