Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Meer voorbeelden uit de praktijk
Hänel magazijnliften in gebruik in ziekenhuizen
Hänel biedt de passende oplossing voor alle eisen van een efficiënte ziekenhuisorganisatie!
Voorbeeld 1: Kantonsspital St. Gallen

In het Kantonsspital St. Gallen worden zes Hänel Rotomat® magazijnliften gebruikt. Twee daarvan zelfs al meer dan twintig jaar. Een bewijs van de goede Hänel service en het voorbeeldige onderhoud.

Men is hier zo overtuigd van de betrouwbaarheid van de liften dat de administratie heeft besloten om nog eens twee Rotomat® kantoorliften aan te schaffen voor de opslag van patiënteninformatie.

De Hänel Rotomat® is het ideale archiveringssysteem voor patiënten- en personeelsdossiers.

De juiste beslissing – Hänel
Voorbeeld 2: Bethesda-Spital, Basel

Het Bethesda-Spital gebruikt al iets meer dan een jaar een Rotomat® magazijnlift voor de opslag van chirurgische instrumenten. Om het volledige beschikbare grondoppervlak optimaal te benutten, is de lift extra groot gemaakt – voor Hänel geen probleem, omdat elke lift optimaal wordt afgestemd op de desbetreffende behoeften en eisen van de klant.

Het personeel is enthousiast en kan niet meer zonder de lift. Citaat van een medewerkster: „Het is heel veel makkelijker dan vroeger met het rek op wieltjes – alles wordt met één druk op de knop gebracht.“

Individuele magazijnoplossingen van Hänel
Voorbeeld 3: Ook Amerikaanse ziekenhuizen kiezen voor de innovatieve oplossingen van Hänel

In talrijke ziekenhuizen in de Verenigde Staten wordt de Hänel Rotomat® gebruikt voor de veilige en beveiligde opslag.

Door de eenvoudige integratie in de aanwezige computersystemen is een permanent voorraadoverzicht gegarandeerd. Het is vrijwel uitgesloten dat voorgeschreven houdbaarheidsdatums ongemerkt verstrijken.

De draagsets van de Hänel Rotomat® worden individueel aan de desbetreffende eisen aangepast. Zo hoeft er niets gestapeld te worden opgeslagen.
Voorbeeld 4: Klinik Linde, Biel

In het kader van de herinrichting van de ziekenhuisapotheek is hier een Hänel Rotomat® magazijnlift geplaatst.

Voor Markus Grenacher (manager Operations en Infrastructuur) was het duidelijk dat met een Hänel Rotomat® magazijnlift het beste kan worden voldaan aan de eisen met betrekking tot de ruimtebesparende en overzichtelijke opslag van medicijnen. Hij kende de vele voordelen van de omloopstellingen van Hänel al van zijn vorige werk.

Het team van Claudia Maritz, hoofd van de ziekenhuisapotheek, is enthousiast over het eenvoudig en efficiënt werken. „Het is niet meer nodig om te bukken of op je tenen te gaan staan, zoals vroeger bij de legbordstellingen het geval was“.

Overzichtelijke en veilige opslag van medicijnen in de Hänel Rotomat®
Voorbeeld 5: Liechtensteinisches Landesspital, Vaduz

De Hänel Rotomat® magazijnlift is uitermate geschikt voor de opslag van zware chroomstalen boxen met gesteriliseerde chirurgische instrumenten.

Door de afrolinrichting in het werkblad is een ergonomische en gebruiksvriendelijke bediening mogelijk. De tot wel 10 kg zware boxen glijden bijna vanzelf in de werkopening.

Vroeger moesten de boxen in rekken op verschillende hoogtes worden opgeslagen.

Steriele opslag van chirurgische instrumenten in de Hänel Rotomat®
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.