Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel besturings- en softwaretechnologie
Onze kracht ligt in de knowhow – de praktijkgerichte microprocessorbesturingen van Hänel maken een perfect magazijnbeheer mogelijk
Hänel microprocessorbesturingen in combinatie met op maat gesneden softwareprogramma’s van Hänel verbeteren de prestaties en efficiëntie van elke magazijn- en beschikbaarstellingslogistiek.

Talloze uitbreidingsmodules en de verschillende mogelijkheden voor integratie van de besturingen in computersystemen bieden het optimale, individuele magazijnbeheer voor uw intralogistiek.

De ervaren specialisten van Hänel ontwikkelen een optimale combinatie vanhard- en software die aan de desbetreffende eisen van de klant voldoet en probleemloos uitgebreid kan worden!
Hänel biedt voor elke behoefte de juiste besturing
MP 0 N
De enkele liftbesturing voor de Hänel Rotomat®
De MP 0 N is uitgevoerd als enkele liftbesturing voor de Hänel Rotomat® met één werkopening. De besturing biedt drie verschillende modi:

MP 0N-StandAlone
MP 0N-HOST
MP 0N-BARCODE
MP12N – één besturing, vier modi
Of u de Hänel magazijnliften als stand-alone-oplossing met geïntegreerd magazijnbeheer gebruikt of de besturingen in een bovenliggend ERP-systeem wilt integreren – de topbesturing MP12N van Hänel heeft alles al geïntegreerd.
U kunt uit vier verschillende modi de passende modus voor uw magazijnbeheer kiezen.

In de Hänel besturing MP12N zijn de volgende vier modi al geïntegreerd:

MP12N - StandAlone
MP12N - HostWeb
MP12N - HostData
MP12N - HostCom
MP100D
De krachtige centrale besturing
Met de MP 100 D kunt u de gegevens van maximaal 99 magazijnliften beheren.

Daarbij staat de clientbesturing MP 12 N ter beschikking als bedieningseenheid voor elke lift – daardoor kan elke lift onafhankelijk van de andere liften bediend worden. De standaard ethernet-interface garandeert
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.