Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Nieuwe Hänel folders:
Hänel Rotomat® kantoorliften
De tijden van ordnerwanden, stellingen met kaartenbakken en stoffige archiefkelders zijn allang voorbij. Net als de lange afstanden en het geklauter op ladders om dossiers te zoeken en te ordenen – want dat kost te veel tijd en geld! Dankzij de compacte bouwwijze kan in de meest krappe ruimte, bij volledige benutting van de beschikbare hoogte, maar liefst 60 % meer opbergcapaciteit gecreëerd worden.
Een goede beslissing
Als u uw kantoororganisatie wilt verbeteren en kosten wilt besparen, moet u in ieder geval eerst met de specialisten van Hänel praten – zij ontwikkelen namelijk samen met u ‘uw op maat gesneden organisatieconcept’!
Dat is kantoor-organisatie die zo vanzelfsprekend is als de computer op de werkplek!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.