Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Rotomat® magazijnliften
Efficiënte opslag, geoptimaliseerde toegangstijd,
ergonomische beschikbaarstelling
Het principe is eenvoudig.
Wat u ermee kunt doen,
is geniaal!
De Hänel Rotomat® werkt volgens het roulatie-transportprincipe, d.w.z. het artikel komt naar de persoon toe en niet omgekeerd.

Door zijn compacte bouwwijze kan op een minimale ruimte, bij benutting van de aanwezige hoogte, maximaal 60% meer opslagruimte gecreëerd worden.

Wij leveren de op maat gesneden oplossing voor de verschillende eisen binnen de productiesystemen en magazijnlogistiek. Zowel het mechanisme als de draagsets worden op basis van de grootte en het gewicht van de opgeslagen artikelen ontworpen. Deze flexibiliteit maakt de Hänel Rotomat® zo rendabel.

Krachtige Hänel microprocessorbesturingen bieden mogelijkheden voor koppeling aan computers en andere randapparatuur. Daardoor hebt u altijd een optimaal overzicht.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.