Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Folder over de Hänel Lean-Lift®
52 pagina’s gebundelde informatie
Nieuwe folder beschikbaar!
Economie, efficiëntie en ecologie – dat zijn eisen waaraan een moderne intralogistiek moet voldoen
Met de Hänel Lean-Lift® bieden wij een hoogwaardig hightechsysteem voor magazijnorganisatie en materiaalbeschikbaarstelling aan, dat tijd, magazijnruimte en kosten bespaart en ergonomisch en veel efficiënter werken mogelijk maakt.

Ook in ecologisch opzicht heeft de Hänel Lean-Lift® op grond van het bespaarde grondoppervlak belangrijke voordelen. Bovendien kan met de Hänel EcoDrive® energie teruggewonnen en zo de CO2-emissie verlaagd worden.

Er zijn veel goede redenen die pleiten voor een Hänel Lean-Lift® – om u een uitgebreid overzicht te geven, hebben wij de nieuwe Hänel Lean-Lift® folder met veel informatie en visuele voorbeelden samengesteld.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.