Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Nieuwe ziekenhuis-
brochure vanaf nu 
verkrijgbaar!
Toepassingen uit de praktijk
Hänel magazijnsystemen kunnen optimaal in elke ziekenhuisorganisatie geïntegreerd worden
Hänel magazijnsystemen bieden voor de meest uiteenlopende eisen de op maat gesneden inrichting, zij het op de afdeling Chirurgie, Pathologie of Radiologie, in de centrale apotheek, op de administratie, in de wasserij of op de afdeling Instandhouding.

De Hänel magazijnliften zijn perfect geschikt voor de beschikbaarstelling van chirurgische instrumenten en toebehoren op de Centrale Sterilisatie Afdeling van een ziekenhuis.

Verder worden in veel ziekenhuizen ook pathologische preparaten in Hänel magazijnsystemen opgeslagen, zodat ze snel beschikbaar zijn voor onderzoeken.

Met het automatische Hänel Rotomat® opbergsysteem kan het dagelijkse administratiewerk aanzienlijk verminderd worden.

Door de snellere beschikbaarstelling van opgevraagde dossiers of documenten wordt het arbeidsproces nog efficiënter.
Chirurgie
Beschikbaarstelling van chirurgische instrumenten en toebehoren op de Centrale Sterilisatie Afdeling van een ziekenhuis.
Pathologie
Beveiligde opslag van pathologische preparaten in de Hänel Rotomat®.
Centrale apotheek
Opslag van medicijnen in de HŠänel Rotomat® en HŠänel Lean-Lift® in de centrale apotheek. Permanent voorraadoverzicht bij korte uitneem- en opslagtijden.
Wasserij
De nieuwe Hänel Rotomat® in High-Speed-uitvoering is het ideale systeem om wasgoed en kleding zeer snel te sorteren en beschikbaar te stellen.
Geconditioneerde opslag bij beheersbare binnenlucht
De Hänel ClimateStore® technologie maakt het mogelijk om HŠänel magazijnliften zowel als koelmagazijn als als magazijn met verhoogde temperaturen te gebruiken.
Instandhouding
Overzichtelijke opslag van kleine onderdelen en gereedschap met de HŠänel Rotomat®.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.