Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel CleanStore
De beste oplossing voor de opslag in cleanrooms
Schone oplossingen voor de opslagtechniek in cleanrooms
Effectieve en ruimtebesparende opslag in cleanrooms met een gereduceerde hoeveelheid deeltjes met de beproefde Hänel Rotomat® of Lean-Lift® technologie.

Het Hänel CleanStore principe berust op een verfijnde dubbele wandtechnologie in combinatie met filter- en ventilatorsystemen. Optioneel kan een aircosysteem toegevoegd worden.

De CleanStore technologie in de Hänel magazijnliften wordt voornamelijk in de elektronica- en halfgeleiderindustrie en in de medische techniek gebruikt – overal waar hoge eisen aan de zuiverheid van de lucht gesteld worden.
Rendabele opslag bij beheersbare temperaturen
Dankzij de Hänel ClimateStore® technologie kunnen Hänel magazijnliften als koelmagazijn of als magazijn met hoge temperaturen, bijvoorbeeld voor het drogen van componenten, gebruikt worden.

Ideaal voor de chemische en farmaceutische industrie, maar ook voor bedrijven in de machine- en motorbouw.
 Opslag bij beheersbare temperaturen in de Hänel Lean-Lift® in ClimateStore® uitvoering
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.