Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel AutoIdent®
De intelligente Hänel Lean-Lift®
Hänel heeft als eerste fabrikant in Duitsland zijn verticale liften met digitale cameratechnologie uitgerust. Dit is de basis voor de nieuwe Hänel AutoIdent®.

Op de CeMAT in Hannover gaf Hänel met een demonstratie van de nieuwe Hänel Lean-Lift® AutoIdent® een kijkje in de toekomst. De intelligente beeldherkenning lokaliseert via een in de werkopening ingebouwde camera de bezette of vrijgekomen opslagplaats, die vervolgens automatisch geboekt wordt.

Een in de werkopening van de verticale lift geïntegreerde RFID-leeseenheid identificeert de artikelen contactloos aan de hand van de aangebrachte RFID-etiketten. Alle op- en uitslagbewegingen worden automatisch herkend en onmiddellijk bijof afgeboekt in de aangesloten magazijnbeheersoftware HänelSoft®.
 De intelligente beeldherkenning lokaliseert de gebruikte opslagplaats
De in de werkopening geïntegreerde RFID-leeseenheid identificeert op- of uitgeslagen artikelen contactloos aan de hand van het aangebrachte transponderetiket
Fotografische weergave van de gebruikte opslagplaats
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.