Hänel maakt gebruik van cookies om de website optimaal weer te geven en voortdurend te kunnen verbeteren. Meer informatie over het onderwerp cookies vindt u in onze Verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel industrieliften
met digitaal informatie- en plaatsdisplay
Hänel biedt met het nieuwe digitale informatie- en plaatsdisplay een systeem voor het eenvoudiger en sneller vinden van het benodigde opgeslagen artikel aan.
Op het nieuwe digitale informatie- en plaatsdisplay is niet alleen te zien waar het opgevraagde artikel zich bevindt, maar wordt ook aanvullende informatie over het artikel en de opslagplaats in zijn directe omgeving weergegeven. Artikelnamen, artikelnummers of aanvullende gegevens over de opdracht worden direct op de opslagplaats weergegeven.
Op het informatie- en plaatsdisplay kan via een touchscreen tekst ingevoerd worden. Het uitnemen van een artikel wordt direct op het plaatsdisplay bevestigd. Vooral bij erg brede magazijnliften komen lange loopafstanden te vervallen en kan tijd bespaard worden.
De Hänel Lean-Lift®, de Hänel Rotomat® industrielift en de Hänel Multi-Space® kunnen met het digitale informatie- en plaatsdisplay uitgerust worden.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.