Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
CeMAT terugblik
’Sustainability in Intralogistics’
Zo luidde het motto van de CeMAT 2011

Het thema duurzaamheid is op grond van de stijgende energie- en grondstofprijzen en gezien de huidige klimaatdiscussie natuurlijk ook voor Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen een continue uitdaging.

Uw talrijke bezoeken en de enorme belangstelling voor onze producten hebben ons duidelijk gemaakt dat de innovatieve oplossingen van Hänel aan deze eisen voldoen.

Een van de hoofdthema’s op de CeMAT 2011 was het Hänel EcoConcept, bestaande uit de volgende drie componenten:

Hänel EcoDrive®
Energieterugwinning door ingebouwde frequentieomvormer
Hänel EcoMode®
Intelligent energiebeheer
Hänel EcoLoad®
Hänel microprocessorbesturingen met nieuwe kenmerken
Ook de Hänel Rotomat® in High-Speed-uitvoering stond volop in de belangstelling. Hiermee is Hänel erin geslaagd om de grenzen van de omloopstellingtechniek te verleggen en de verplaatsingssnelheden met maar liefst 70% te verhogen.
Verder is het nieuwe Hänel AutoIdent® geperfectioneerd. Alle op- en uitslagbewegingen worden met een camera geregistreerd en bewaakt.
Het in Polen met een prijs bekroonde VendiShelf-systeemvoor veilig en beveiligd uitnemen in de Hänel Lean-Lift® kon op de beurs in de praktijk getest worden. Hier ontdekten veel bezoekers nieuwe toepassingsmogelijkheden voor hun logistiek.
Ook de mogelijkheid om verschillende artikelen bij verschillende temperaturen (tot en met -80°C) in een Lean-Lift® op te slaan werd door het publiek positief ontvangen als nieuwe innovatieve oplossing.

Met de topbesturing MP 12 N biedt Hänel flexibiliteit in nieuwe dimensies: één besturing – vier verschillende opslagstrategieën.

De beproefdemagazijnbeheersoftware HänelSoft® is vernieuwd. Maak gebruik van de functionaliteit van een tablet-pc direct op de besturing.

Met het digitale informatie- en plaatsdisplay komen met name bij zeer brede magazijnliften lange loopafstanden te vervallen en kan er tijd bespaard worden.

Binnenkort zullen wij u op onze website uitgebreid over deze innovaties informeren.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.