Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Update van de Hänel website:
Nieuwe filterfunctie in de rubriek Oplossingen!
Comfortabele zoekfunctie door het instellen van verschillende selectiecriteria
Een andere highlight is de nieuwe comfortabele filterfunctie op onze website in de rubriek Hänel oplossingen.

Wij vinden het erg belangrijk om op onze website veel voorbeelden van verschillende toepassingen aan de hand van filmpjes aan u te presenteren. Het is ons doel om de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de Hänel magazijnsystemen te laten zien en u te ondersteunen bij het organiseren van uw intralogistiek. Zo stijgt het aantal oplossingen voor de meest uiteenlopende branches continu.

Wij hebben een nieuwe filterfunctie geïntegreerd, zodat u makkelijker voorbeelden kunt vinden die uw magazijnsituatie weergeven.

Door het instellen van verschillende selectiecriteria gaat u nog gerichter en sneller naar toepassingsvoorbeelden die voor u relevant zijn.
>> Probeer het meteen uit!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.