Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Precisie-tandwielen
Kwaliteit die overtuigt!
Nieuwe brochure van onze zusteronderneming
Hänel tandwielfabriek vanaf nu verkrijgbaar!

Wij zijn verheugd dat wij de vernieuwde bedrijfsbrochure van onze zusteronderneming ’Hänel Precisie-tandwielen – kwaliteit die overtuigt!’ aan u kunnen presenteren.

Krijg een beeld van het uitgebreide productieprogramma en van de moderne hightechbewerkingscentra.

In deze brochure komt u meer te weten over de beproefde Hänel precisie en de medewerkers die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Hänel Precisie-tandwielen produceert al 45 jaar in de beste kwaliteit.

De voorwaarde hiervoor is het continu verder ontwikkelen van de techniek. De specialisten ontwikkelen in samenwerking met hun klanten oplossingen voor een efficiënte productie.

De ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid van de medewerkers en permanente investeringen in de modernste productie-installaties vormen de basis voor de uitstekende Hänel kwaliteit.

Voor de hoogste eisen – Hänel Precisie-tandwielen!

© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.