Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Rotomat® kantoorliften
Optimale opbergsystemen voor kantoor en administratie
Tegenwoordig kiezen veel kantoren zowel in de administratieve als in de industriële sector voor de papierloze verwerking van documenten en andere stukken.

Tegen deze trend in moeten echter altijd nog talloze originele documenten gearchiveerd en beschermd tegen onbevoegde toegang opgeslagen worden.

Hier is de Hänel Rotomat®, die in de industrie zijn waarde als magazijnsysteem heeft bewezen, het ideale archiverings- en beschikbaarstellingssysteem.

Veel bedrijven gebruiken de Hänel Rotomat® kantoorlift ook voor het overzichtelijk opslaan van kantoorbenodigdheden en consumptieartikelen. Door de compacte bouwwijze kan in een zeer krappe ruimte, bij benutting van de beschikbare hoogte, maar liefst 60 % meer opbergcapaciteit gecreëerd worden.
>> Reserveer deze brochure reeds nu al via deze link!
Hänel – service wereldwijd
Hänel is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen en vertegenwoordigingen op alle continenten. Daar komt een wereldwijd servicenetwerk met een centrale leiding bij.
De veiligheid
Hänel biedt maximale veiligheid door ergonomische veiligheidswipschakelaars en lichtgordijnen volgens DIN EN 15095.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.