Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Otto Suhner AG

Brugg, CH

Vandaag besteld en morgen al geleverd met dank aan de Hänel magazijnsystemen

Acht Hänel Lean-Liften® in het pickmagazijn ondersteunen de medewerkers van de expeditieafdeling met maar liefst 8.000 pickposities per maand bij de snelle en betrouwbare afwikkeling van bestellingen.

In maar liefst 56 containers per lift zijn afgewerkte producten, schuurmiddelen en losse onderdelen voor leveringen aan klanten en voor de eigen montageafdeling opgeslagen. Door de qua hoogte geoptimaliseerde opslag bij benutting van de volledige hoogte van de hal bieden de Hänel Lean-Liften® een maximaal opslagvolume in een zeer krappe ruimte.

In het ERP-systeem Infor worden de pickorders aangemaakt, die vervolgens naar de magazijnbeheersoftware van Brisoft worden overgedragen. Deze magazijnbeheersoftware is met de Hänel liftbesturingen verbonden en maakt het mogelijk om deze liftbesturingen via een mobiele terminal te bedienen.

Op het terminaldisplay worden de orders op prioriteit weergegeven voor de medewerkers en door het bevestigen wordt automatisch de liftbeweging gestart.

Verhoging van de pickcapaciteit en minimalisering van het foutquotum

In de werkopening markeert Hänel Pick-o-Light-Vario® met een LED exact de desbetreffende opslagplaats zonder verwisseling. Zo kunnen ook omvangrijke commissies snel en foutloos worden uitgevoerd.
 'De Hänel Lean-Liften® en het overtuigende concept van Resoplan AG hebben een flinke bijdrage aan de stijging van de performance geleverd en bieden ons ook in de toekomst de mogelijkheid om verder uit te breiden.'

Daniel Singy,
hoofd Logistiek en Montage
 In de acht Lean-Liften® met 1.254 opslagplaatsen worden elke maand maar liefst 8.000 pickposities uitgeslagen. Als een bestelling vóór 14.00 uur binnenkomt, wordt deze gegarandeerd de volgende dag geleverd
 Elke commissie wordt direct bij de werkopening door een mobiele terminal met streepjescodescanner geregistreerd en met het ERP-systeem afgestemd
 Hänel Pick-o-Light-Vario® geeft ook bij de meest uiteenlopende containerindelingen de exacte opslagplaats van het opgevraagde artikel aan
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.