Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Sociale werkplaats Oberpfalz
Vanuit de verantwoordelijkheid om mensen met een handicap op de arbeidsmarkt te integreren, richtten het Sozialverband VdK Landesverband Bayern (organisatie die zich inzet voor de rechten van gehandicapten en chronisch zieken) en Lebenshilfe Cham (zorginstelling voor verstandelijk gehandicapten) in 1972 Behindertenwerkstätten Oberpfalz Betreuungs-GmbH op, een instelling die werk verschaft aan mensen met een handicap en hen begeleidt.
In een geavanceerd magazijn met 17 Hänel magazijnliften van het type Lean-Lift® bevinden zich honderden uiterst precies gedraaide en gefreesde metalen onderdelen voor pers- en ponsgereedschappen van gerenommeerde autofabrikanten, bedrijfs- en productiemiddelen alsmede eigen gereedschappen.
Drie door Hänel speciaal voor de werkplek voor gehandicapten gemaakte magazijnliften met een gelijkvloerse werkopening kunnen elk maar liefst 40 ton aan artikelen dragen
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.