Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
MP12N-StandAlone - alles aanwezig wat u nodig hebt
Dankzij geïntegreerd Hänel magazijnbeheer
MP12N-StandAlone - alles aanwezig wat u nodig hebt

Dankzij geïntegreerd Hänel magazijnbeheer De compacte besturing MP12N-StandAlone beschikt over het Hänel magazijnbeheerpakket.
Dat wil zeggen dat het complete magazijnbeheer reeds geïntegreerd is.
Er is geen extra pc nodig!

De geïntegreerde webserver maakt de magazijngegevens beschikbaar op het intranet, de ftp-client maakt de gegevensuitwisseling met het ERP-systeem mogelijk.

Er zijn drie verschillende magazijnbeheerpakketten beschikbaar:

- Hänel artikelbeheer
- Hänel gereedschapsbeheer
- Hänel dossierbeheer

Alle pakketten worden gekenmerkt door eenvoudig te bedienen gebruikersinterfaces en maximale functionaliteit in het magazijnbeheer.
Na het selecteren van een artikel verschijnt een gedetailleerde lijst met de artikelinformatie.
Na het invoeren van een verpakkingsgrootte - optioneel met hoogtevermelding - stelt de besturing de volgende vrije opslagplaats voor.
Naast het artikelnummer kan een artikelnaam vermeld worden.
Met de optie ‘Artikelpoolbeheer’ kunnen ook andere gegevensvelden ondrhouden worden.
In het grafische containeroverzicht worden de bezette en vrije opslagplaatsen van de gekozen opslagcontainer weergegeven.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.