Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
MP12N-HostWeb - maximale individualiteit
dankzij geïntegreerde webbrowser
Het magazijnbeheer vindt plaats in het bovenliggende hostsysteem.
Via een door het hostsysteem beschikbaar gestelde webinterface kan het magazijnbeheer bijvoorbeeld vanaf webclients of tabletcomputers via het netwerk bediend worden.
Met de in de MP12N-HostWeb geïntegreerde webbrowser kunnen deze HTML-pagina’s direct in de besturing weergegeven en bediend worden. De normaliter hiervoor benodigde computers zijn overbodig, omdat de software direct op de MP12N-besturing wordt bediend.
Hierdoor kunnen individuele oplossingen door middel van de webserver direct op de besturing weergegeven worden. De webapplicaties worden op de besturingen via een touchscreen met een hoge resolutie bediend. Zodoende kan informatie over de artikelen zoals beschrijvingen of foto‘s direct op de besturing opgeroepen worden.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.