Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
MP12N-HostData -
de besturing met geïntegreerde recordbuffer
De besturing maakt een eenvoudige en snelle verbinding van onze magazijnapparatuur met het ERP-systeem van de klant mogelijk.
De MP12N-HostData beschikt over een bestandsinterface voor op- en uitslagopdrachten of afzonderlijke records. Opdrachten worden op de ERP-client geregistreerd en de verzamelrecords worden naar de besturing overgedragen. Gegevens worden in de besturing geconverteerd. Hier wordt de opdracht afgehandeld en bevestigd. Een qua route geoptimaliseerde afhandeling van de opdrachten is ook via meerdere Hänel-apparaten mogelijk. Als alle artikelen van een opdracht verzameld zijn, wordt een bevestiging naar het ERP-systeem gestuurd.
De tijdgestuurde gegevensuitwisseling vindt automatisch plaats.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.