Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Kistler Instrumente AG | Winterthur, CH

Acht Hänel Rotomat® magazijnliften zorgen door hun hoge pickprestaties voor een betrouwbare goederenstroom in het bedrijf

De beproefde Hänel kwaliteit was een belangrijk argument voor de Hänel Rotomat® bij Kistler Instrumente AG in Winterthur, Zwitserland

De wereldwijd actieve Kistler Group is wereldmarktleider op het gebied van dynamische meettechniek voor het registreren van druk, kracht, koppel en acceleratie. Bij de hoofdvestiging in het Zwitserse Winterthur produceren 630 medewerkers hoogwaardige sensoren en innovatieve oplossingen op het gebied van meettechniek.

Een Hänel Rotomat® magazijnlift fungeert in de werkplaats als centraal beschikbaarstellingssysteem voor de machinebedieners. Alle gereedschappen, voorzieningen, spanmiddelen en meetinstrumenten zijn direct daar opgeslagen waar ze nodig zijn.

De efficiënt en systematisch georganiseerde artikelen worden op verzoek automatisch op ergonomische uitneemhoogte in de Hänel Rotomat® magazijnlift klaargezet voor de machinebedieners.

Door de compacte bouwwijze creëert de Hänel Rotomat® op een klein oppervlak, bij benutting van de totale ruimtehoogte, een enorme opslagcapaciteit. Talrijke gereedschappen met een verschillende grootte zijn overzichtelijk in opslagbakken georganiseerd en meetinstrumenten worden veilig en binnen handbereik in op maat gemaakte inlays bewaard.

Eenvoudige aansluiting op het ERP-systeem SAP

De magazijnliften zijn op het ERP-systeem SAP aangesloten. De medewerkers registreren met handscanners de artikelnummers op de transportorder. De Hänel Rotomat® magazijnlift beweegt vervolgens automatisch naar het desbetreffende item.

De Hänel vak- en dieptevakweergave ondersteunt de medewerkers effectief bij het identificeren van de opslagplaats en het picken vindt op ergonomische hoogte plaats.

De order wordt na het uitnemen van alle artikelen op de centrale SAP-terminal voltooid. Dit systeem, dat zijn waarde al vele jaren heeft bewezen, was voor het bedrijf de aanleiding om nog meer producten van Hänel aan te schaffen.

Ruimtebesparing, de beproefde Hänel kwaliteit en de snelle toegang waren de belangrijkste argumenten voor Hänel

Behalve de flinke ruimtebesparing in de werkplaats waren ook de beproefde kwaliteit en de snelle en comfortabele toegang tot gereedschappen, meetinstrumenten en productieonderdelen overtuigende argumenten voor de intralogistieke oplossingen van Hänel.

Door de grote verscheidenheid aan producten van Hänel en de uitstekende kwaliteit was het voor ons makkelijk om een geschikt magazijnsysteem voor ons bedrijf te vinden. De Hänel Rotomat® magazijnlift is de ideale oplossing voor ons.

Marco Flaim,
groepsleider speciale werkplaats

 In het pickmagazijn worden op acht Rotomat® magazijnliften tegelijk onderdelen voor de complete productieafdeling klaargezet
 De Hänel Rotomat® magazijnlift is het ruimtebesparende en centrale gereedschapsmagazijn voor de complete afdeling
 Honderden verschillende gereedschappen zijn overzichtelijk in opslagbakken georganiseerd
 Gevoelige meetinstrumenten worden veilig en binnen handbereik in op maat gemaakte inlays bewaard
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.