Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Industore Ltd. | Cardiff, VK

Al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner

De Industore Limited successtory

Reeds in 1972 werd het bedrijf Richard H. Powell en Partners Limited opgericht. Deze moedermaatschappij van Industore Limited was destijds gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur en conventionele magazijnsystemen.

Met de opkomst van het computertijdperk in de jaren ’90 van de vorige eeuw onderkende de bedrijfsleiding van het familiebedrijf het potentieel van computerondersteunde geautomatiseerde magazijnsystemen. Dit gaf de aanzet tot de oprichting van Industore, evenals het exclusieve verbond met Hänel Kantooren Magazijnsystemen – een familiebedrijf met hetzelfde bedrijfsethos en dezelfde ideeën over waarde als Industore.

Op 5 augustus 1996 installeerde Industore Limited haar eerste Hänel Rotomat® magazijnlift bij de brouwerij BASS in Burton-upon-Trent.

Grote vraag naar magazijnsystemen

Sindsdien is de vraag in Groot-Brittanië en Ierland naar geautomatiseerde magazijnsystemen die een permanent voorraadoverzicht mogelijk maken en tegelijkertijd ruimte en tijd besparen voortdurend toegenomen. Deze vraag stijgt ook wereldwijd. De specialisten van Industore ontwikkelen architectonische concepten en magazijnoplossingen voor een efficiënte intralogistiek.

Industore biedt haar klanten niet alleen een op maat gemaakte service, maar vervaardigt ook gedetailleerde berekeningen betreffende de efficiëntie van de huidige situatie in hun magazijn en het rendement van hun investering.

In 2014 nam de zoon van Richard Powell, Ross Powell, die reeds sinds 1999 in de onderneming werkzaam is en al bij de installatie van de eerste Hänel Rotomat® betrokken was, de functie van bedrijfsleider van Industore op zich.

Daarnaast beschikt Ross Powell over speciale vakkennis op het gebied van de implementatie van softwaresystemen voor de magazijnlogistiek.

In januari 2015 trad ingenieur Gareth Knight toe als bedrijfsleider van de vestiging.

Tegenwoordig heeft de onderneming 65 medewerkers in dienst en heeft zij in Groot-Brittannië en Ierland met haar innovativiteit en knowhow op het gebied van efficiënte intralogistiek naam gemaakt.

Efficiënte intralogistiek en modern design: het nieuwe democenter van Industore Limited

Ter gelegenheid van haar 20-jarige bestaan nam Industore het nieuwe, ultramoderne Hänel democenter in Cardiff (Wales) met een openingsbijeenkomst in gebruik. Van dit democenter kunnen alle klanten in Groot-Brittannië en Ierland gebruik maken.

Belangstellenden kunnen hier in een moderne omgeving twee Hänel Lean-Liften® en zes Hänel Rotomat® kantoorliften bekijken en live ervaren.

De liften van Hänel zijn volledig uitgerust, waardoor klanten gedetailleerde informatie kunnen inwinnen over hoe de Hänel magazijnsystemen in overeenstemming met de betreffende eisen van de klant kunnen worden geconfigureerd.

Bovendien kunnen de specialisten van Industore in het democenter de innovatieve en vernieuwende Hänel besturingstechnologieën evenals verschillende soorten datacommunicatie demonstreren.

In de afgelopen twintig jaar zijn door Industore 1500 Hänel magazijnoplossingen in Groot-Brittannië en Ierland ontworpen en geïnstalleerd.

Wij nodigen u namens Industore van harte uit om een bezoek te brengen aan het nieuwe democenter in Cardiff!

Industore Limited
1 Tollgate Close
Penarth Road
Cardiff, CF11 8UE
United Kingdom

Tel. +44 (0) 29/20 23 90 00

mail@industore.co.uk
www.industore.co.uk
 Ross Powell,
Bedrijfsleider van Industore Limited
 Richard H. Powell,
Oprichter van het bedrijf Richard H. Powell & Partners Limited
 Gareth Knight (rechts) is sinds 2015 onderdeel van de bedrijfsleiding
 In een moderne omgeving kunnen de klanten en geïnteresseerden de vele voordelen van de Hänel magazijnsystemen met eigen ogen aanschouwe
 Op de eerste verdieping houdt het team van Industore zich bezig met de planning, organisatie en afhandeling bij de integratie van Hänel magazijnsystemen
 Tot het plafond reikende Lean-Liften® tonen de enorme opslagcapaciteit van de Hänel systemen
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.