Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Herren Frères & Cie

Grandson, CH

Hoogste flexibiliteit bij de opgeslagen artikelen door een extra brede Lean-Lift® en twee Lean-Lift® palletmagazijnen

Het bedrijf Herren Frères & Cie uit West-Zwitserland is een grote dienstverlener op het gebied van sanitair en verwarming.

Het centrale magazijn bestaat uit een extra brede Hänel Lean-Lift® en twee Hänel Lean-Lift® palletmagazijnen. Over een hoogte van ruim 6 meter worden meer dan 1.800 verschillende sanitaire onderdelen alsmede productiematerialen en reserveonderdelen qua hoogte geoptimaliseerd opgeslagen.

Met de ruim 3,20 meter brede werkopening biedt de verticale lift plaats aan 45 opslagplaatsen per container.

Ergonomische opslag van complete pallets over een hoogte van 6 meter in het Hänel Lean-Lift® palletmagazijn

Voor de beschikbaarstelling van zware onderdelen maakt het bedrijf gebruik van twee Hänel Lean-Lift® palletmagazijnen. Hierin kunnen pallets met een palletwagen direct ergonomisch en veilig op een van de 34 containers worden op- en uitgeslagen.

Met de Hänel besturing MP 12 N kunnen alle onderdelen in de verticale liften eenvoudig worden beheerd. De medewerkers vragen de benodigde onderdelen op door het artikelnummer op de Hänel besturing MP 12 N in te voeren. De Hänel Lean-Lift® zet deze vervolgens ergonomisch in de werkopening klaar. Bij het uitnemen worden verwisselingen effectief voorkomen door de vak- en dieptevakweergave. De actuele artikelvoorraad kan op elk moment op het touchscreen van de compacte besturing worden bekeken.

In het archief in het kantoorgebouw worden in twee Hänel Rotomat® kantoorliften documenten van klanten en technische documenten gearchiveerd. Ook hier wordt de volledige hoogte van de ruimte inclusief de kelder benut.
 'Door de Hänel Lean-Liften® kunnen wij de gewonnen ruimte voor de opleidingswerkplaats gebruiken. Met de Hänel besturing hebben wij op elk moment controle over de complete magazijnvoorraad. Deze investering heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan.'

Daniel Herren, directeur
 De extra brede Hänel Lean-Liften® en de twee Hänel Lean-Lift® palletmagazijnen bieden plaats aan alle sanitaire onderdelen
 De Hänel vak- en dieptevakweergave vergemakkelijkt de snelle toegang zonder verwisseling
 Zware pallets kunnen met één druk op de knop veilig en ergonomisch op een hoogte van maar liefst 6 meter worden opgeslagen
 Op de ruim 3 meter brede container wordt op 45 opslagplaatsen voor maximaal 450 kg aan sanitaire onderdelen opgeslagen
 Op de administratie worden talloze dossiers in hangmappen en staande ordners ruimtebesparend in Hänel Rotomat® kantoorliften gearchiveerd
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.