Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Headland opent nieuw democenter in Sydney, Australië

Wij feliciteren het bedrijf HEADLAND Machinery Service Support met het fraaie democenter.

HEADLAND Machinery Service Support

Het bedrijf Headland is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de branche. Headland Machinery wordt gerund door de familie Kloe, die gedurende meerdere generaties uitstekende relaties met de productie- en machine-industrie heeft opgebouwd.

Hänel Büro- und Lagersysteme en Headland Machinery werken al meer dan tien jaar succesvol met elkaar samen. In de vestigingen in Melbourne en Sydney is vrijwel het complete Hänel productassortiment in verschillende uitrustingsvarianten vertegenwoordigd.

Bij bezoeken van referentieklanten met potentiële klanten is het belangrijk dat ze de desbetreffende magazijnsystemen live kunnen meemaken. Zo kunnen vragen beantwoord en de onderscheidende kenmerken van de afzonderlijke apparaten direct ter plekke gedemonstreerd worden.

In aanvulling op het grote democenter in het kantoor in Melbourne is er nu ook in Sydney een democenter geopend. Hierin zijn behalve een zes meter hoge Hänel Lean-Lift® met meerdere werkopeningen over twee verdiepingen nog eens twee Lean-Liften® en twee Rotomat® magazijnliften geïnstalleerd.

Door de verschillende uitrustingen (dieptevakweergave, neerklapbare draagrails, transportwagentjes, verzinkte en gepoedercoate containers met verschillend indelingsmateriaal, enz.) kan er een groot aantal opslagmogelijkheden worden gedemonstreerd.

Wij wensen het bedrijf HEADLAND veel succes voor de toekomst!
Head Office en Showroom in Melbourne:
Headland Machinery Pty Ltd
95 Highbury Road
Burwood, VIC, 3125
Australië

Adres Sydney:
23-25 Muriel Ave, Rydalmere, NSW, 2116

Adres Queensland:
1/380 Montague Road, West End, QLD, 4101

Tel. +61 3 9244 3500

E-mail: sales@headland.com.au
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.