Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Gecertificeerd kwaliteitsmanagement
ook in de Hänel fabriek in Wiesentheid
Hänel – een bedrijf dat zich tot de hoogste kwaliteit heeft verplicht!
Kwaliteit begint bij het advies
Geen enkele Hänel lift is hetzelfde. De reden hiervoor is heel simpel, namelijk omdat elke lift een andere opgave heeft. Daarom staat, behalve de productkwaliteit, de kwaliteit van het advies bij ons op de eerste plaats. Op basis van uw eisen en onze ervaring ontwikkelen wij de voor u op maat gesneden totaaloplossing.
Hightechproductie voor de hoogste eisen
Hooggekwalificeerde vakmensen brengen de ideeën van de ontwerpers met de meest moderne productietechnieken in de praktijk. Samen brengen ze hun kennis en ervaring in. Ondanks de automatisering staat de mens centraal. Hij coördineert de verschillende productiestappen en bewaakt hun kwaliteit voortdurend
Op 1 september 1993 werd Hänel Duitsland als eerste bedrijf ter wereld in zijn branche (verticale lifttechnologie) door het ‘Duits instituut voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen’
onderscheiden met het internationale kwaliteitscertificaat volgens ISO 9001.
In 2017 werd het procesgerichte kwaliteitsmanagement van Hänel door de keuringsinstantie TÜV Hessen beloond met het actuele DIN EN ISO 9001:2015 certificaat.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.