Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Efficiëntieverhoging

Maximale efficiëntie in de intralogistiek

Flexibiliteit, effectiviteit en rendabiliteit – dat zijn eisen waaraan een moderne intralogistiek moet voldoen

Met de Hänel Lean-Lift® bieden wij een hoogwaardig hightechsysteem voor magazijnorganisatie en beschikbaarstelling van materiaal aan dat arbeidstijd, opslagruimte en kosten bespaart en een aanzienlijk efficiënter arbeidsproces mogelijk maakt.

Talrijke bedrijven in de hele wereld gebruiken de Hänel Lean-Lift® om de efficiëntie bij de opslag en beschikbaarstelling te verhogen.

Afhankelijk van de toepassing kan de Hänel Lean-Lift® met zijn talloze opties individueel aan de desbetreffende magazijnsituatie worden aangepast.

Om u een overzicht van de efficiëntieverhogende individuele uitrustingen te geven, hebben wij de brochure ‘Verhoging van de efficiëntie met de Hänel Lean-Lift®’ voor u samengesteld.
>> Reserveer deze brochure reeds nu al via deze link!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.