Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

DIGITAL CONNECTED

Hänel besturingstechnologie in nieuwe dimensies

De vier verschillende modi van de Hänel besturingen maken een individuele koppeling met uw netwerk mogelijk
Door het perfecte samenspel van de Hänel magazijnliften met diverse magazijnbeheer-software en ERP-systemen van nagenoeg alle fabrikanten kunnen deze snel en probleemloos in elke nieuwe netwerkomgeving worden geïntegreerd. Ook een compleet magazijnbeheer-software is in de Hänel besturingen reeds standaard geïntegreerd.

Op de CeMAT van dit jaar konden de bezoekers de nieuwe Hänel high-performance-besturing MP14 N met virtueel Alpha-toetsenbord op het 12-inch grote touchscreen live ervaren. De verloting van de Bose-boxen vond direct aan een Hänel Rotomat® op de beurs plaats.
Hierbij konden de deelnemers met eigen ogen zien hoe eenvoudig de bediening van de Hänel Rotomat® magazijnlift in standalone-modus is. Door invoer van het lotnummer werd de prijs automatisch naar de werkopening gebracht.

Het digitale pickdisplay toont in de buurt van de afnamepositie extra informatie zoals bijv. opslagplaats, voorraad en de te pakken hoeveelheid. Het uitnemen kan dan direct op het pickdisplay worden bevestigd.

Voor de weergave wordt in de MP 14 N gebruik gemaakt van de nieuwste browser-technologie. De integratie van de MP 14 N in bestaande netwerken is, zoals reeds van de MP 12 N bekend, in de kortst mogelijke tijd realiseerbaar.
 De Hänel magazijnliften kunnen probleemloos in vrijwel elke IT-omgeving worden geïntegreerd
 De Hänel high-performance-besturing MP 14 N verzet de bakens als het om functionaliteit en bedieningsgemak gaat
 Op het digitale Hänel pickdisplay is te zien, waar het aangevraagde artikel zich bevindt en wordt er extra informatie over artikel en opslagplaats getoond
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.