Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

BMW Benham

Wolverhampton, West Midlands, VK

De Hänel Lean-Lift®: verbinding tussen werkplaats en servicecenter

BMW Benham is de leidende leverancier in de West Midlands. De nieuwbouw van de autodealer was speciaal gericht op meer beschikbare ruimte in de showroom, waarbij ook de kwaliteit van de dienstverlening voor de klanten zou worden verbeterd.

Twee Hänel Lean-Liften® helpen om aan de steeds groter wordende vraag naar ruimte in het servicecenter te kunnen voldoen. Een bijzonder kenmerk hierbij is de tweede werk-opening aan een van de liften die de service-afdeling met de werkplaats verbindt. Zo kunnen de medewerkers hun gereedschappen in de lift opslaan en hebben zij toegang tot onderdelen.

MP 12 N-besturing

De magazijnliften worden bestuurd via de intelligente Hänel MP 12 N-besturing. Deze wordt via de centrale besturing MP 100 D beheerd. Via de MP 100 D kunnen de voor-raden van beide liften makkelijk worden bekeken.

De communicatie tussen de MP 12 N-besturingen en het DMS van BMW vindt d. m. v. een interface via het bedrijfs-netwerk plaats.

Orders worden zo via FTP naar de liften gestuurd en door het scannen van een speciaal ontwikkelde barcode wordt de container met de betreffende onderdelen automatisch naar de werkopening getransporteerd.Bedrijf:
BMW Benham

Locatie:
Benham, Lever Street Wolverhampton, West Midlands WV2 1AD, VK

Medewerkers:
105

Magazijnliften:
2 Hänel Lean-Lift®

Opgeslagen artikelen:
Pièces automobiles et outils


'Het BMW-distributiecentrum in Pineham zette reeds met succes Hänel magazijnliften in. De betrouwbaarheid en efficiëntie van de Hänel oplossing aldaar bracht ons ertoe om twee Hänel Lean-Liften® voor onze vestiging aan te schaffen. Een bijkomend voordeel is de ruimtebesparende en gecontroleerde opslag van de verschillende artikelen en gereedschappen.'

Steve Mills – Bedrijfsleider
 Door een tweede werkopening hebben technici een aparte toegang tot gereedschapp en componenten
 Ruimtebesparende en overzichtelijke opslag van alle onderdelen in de Hänel Lean-Liften®
 Met de barcodescanner kunnen onderdelen d. m. v. het artikelnummer direct worden opgevraagd. Verwisselingen zijn hierdoor uitgesloten.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.