Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Stiles Machinery Inc.

Michigan, VS
Stiles Machinery Inc. is de Amerikaanse distributeur van de HOMAG Group. Het bedrijf levert reserveonderdelen bij de CNC-uitrusting voor de verwerking van hout, plastic, non-ferrometalen en composietmaterialen. Dit jaar viert Stiles Machinery Inc. zijn 50-jarig jubileum.

Vanuit Michigan voorziet Stiles Machinery Inc. bedrijven met hoogwaardige houtbewerkingsmachines in heel Noord-Amerika van reserveonderdelen.

Bij ruim 50.000 orders per jaar met een totale waarde van meer dan 40 miljoen dollar op de onderdelenafdeling worden de hoogste eisen aan het opslag- en orderpicksysteem gesteld.

Maximale opslagcapaciteit door qua hoogte geoptimaliseerde opslag

De negen Hänel Lean-Liften® doen hun werk met bravoure. In deze liften is 75 % van alle benodigde reserveonderdelen opgeslagen. Tussen het telefoontje van de klant en het trackingnummer zitten amper 10 minuten. Door de besturing van de

magazijnliften via HänelSoft® en de gelijktijdige gegevenssynchronisatie met het ERP-systeem kunnen zo meer dan 300 zendingen per dag worden uitgevoerd. Door de compacte en qua hoogte geoptimaliseerde opslag van de reserveonderdelen in de Hänel Lean-Liften® kunnen tekorten in drukke perioden worden voorkomen.

Optimaal overzicht van het magazijn en betrouwbare voorraadcontrole met de magazijnbeheer-software HänelSoft®
Bedrijf:
Stiles Machinery Inc.

Plaats:
3965 44th Street SE
Grand Rapids, MI 49512

Medewerkers:
350

Magazijnliften:
9 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
reserveonderdelen voor hoogwaardige houtbewerkingsmachines
 Uiterst efficiënt onderdelen-magazijn door een groep van zeven Hänel Lean-Liften®
 Via barcodescanners worden de bestellijsten snel en foutloos overgedragen voor het picken
 Geen dubbele opslag dank-zij synchronisatie van de magazijngegevens tussen HänelSoft® en ERP-systeem
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.