Hänel maakt gebruik van cookies om de website optimaal weer te geven en voortdurend te kunnen verbeteren. Meer informatie over het onderwerp cookies vindt u in onze Verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Stiles Machinery Inc.

Michigan, VS
Stiles Machinery Inc. is de Amerikaanse distributeur van de HOMAG Group. Het bedrijf levert reserveonderdelen bij de CNC-uitrusting voor de verwerking van hout, plastic, non-ferrometalen en composietmaterialen. Dit jaar viert Stiles Machinery Inc. zijn 50-jarig jubileum.

Vanuit Michigan voorziet Stiles Machinery Inc. bedrijven met hoogwaardige houtbewerkingsmachines in heel Noord-Amerika van reserveonderdelen.

Bij ruim 50.000 orders per jaar met een totale waarde van meer dan 40 miljoen dollar op de onderdelenafdeling worden de hoogste eisen aan het opslag- en orderpicksysteem gesteld.

Maximale opslagcapaciteit door qua hoogte geoptimaliseerde opslag

De negen Hänel Lean-Liften® doen hun werk met bravoure. In deze liften is 75 % van alle benodigde reserveonderdelen opgeslagen. Tussen het telefoontje van de klant en het trackingnummer zitten amper 10 minuten. Door de besturing van de

magazijnliften via HänelSoft® en de gelijktijdige gegevenssynchronisatie met het ERP-systeem kunnen zo meer dan 300 zendingen per dag worden uitgevoerd. Door de compacte en qua hoogte geoptimaliseerde opslag van de reserveonderdelen in de Hänel Lean-Liften® kunnen tekorten in drukke perioden worden voorkomen.

Optimaal overzicht van het magazijn en betrouwbare voorraadcontrole met de magazijnbeheer-software HänelSoft®
Bedrijf:
Stiles Machinery Inc.

Plaats:
3965 44th Street SE
Grand Rapids, MI 49512

Medewerkers:
350

Magazijnliften:
9 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
reserveonderdelen voor hoogwaardige houtbewerkingsmachines
 Uiterst efficiënt onderdelen-magazijn door een groep van zeven Hänel Lean-Liften®
 Via barcodescanners worden de bestellijsten snel en foutloos overgedragen voor het picken
 Geen dubbele opslag dank-zij synchronisatie van de magazijngegevens tussen HänelSoft® en ERP-systeem
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.