Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Productivity Inc.

Minneapolis, VS

Als expert op het gebied van gereedschappen biedt Productivity Inc. oplossingen op maat voor de metaalverwerkende industrie. Naast advies, service en onderhoud levert Productivity Inc. gereedschappen en gereedschapshouders aan klanten in heel Noord-Amerika.

Voor een snelle verzending worden bij de vestiging in Minneapolis alleen al in drie Hänel Lean-Liften® meer dan 10.000 onderdelen georganiseerd.

De verticale liften van Hänel zijn door de fijn onderverdeelde multifunctionele containers uitermate geschikt als gestructureerd kleingoedmagazijn. Orders worden direct op de HänelSoft® terminal weergegeven en in behandeling genomen.

De Hänel Lean-Lift® als high-speed-expeditiemagazijn

De Hänel Lean-Liften® in High-Speed-uitvoering zetten de opgevraagde artikelen direct klaar. Als de onderdelen van een commissie zich in verschillende liften bevinden, kan de performance door het parallel werken zelfs nog verder worden verbeterd.

Met behulp van de digitale vak- en dieptevakweergave kunnen de opslagplaatsen ook bij kleine rasters goed worden geïdentificeerd. Door de combinatie van al deze features kunnen de leveringen foutloos en in recordtijd plaatsvinden.

De commissies worden direct tegenover de werkopening per klant samengesteld en verpakt voor verzending. De bevestiging in het systeem vindt met een barcodescanner plaats. In een ander gedeelte van het magazijn staat nog een Lean-Lift®, die ook in het magazijnsysteem is geïntegreerd.

Door het gebruik van de Hänel magazijnsystemen was Productivity Inc. al snel overtuigd van de kwaliteit van Hänel.

Inmiddels verkoopt het bedrijf de Hänel producten succesvol als channelpartner!
Bedrijf:
Productivity Inc.

Plaats:
15150 25th Ave. North
Minneapolis, MN 55447

Medewerkers
ca. 200

Magazijnliften:
4 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
reserveonderdelen en gereedschappen
 HänelSoft® – intuïtieve gebruikersinterface en modern design
 Een andere Hänel Lean-Lift® vult het opslagconcept van Productivity Inc. aan
 Hoge pickaantallen door het gelijktijdig picken bij meerdere Hänel Lean-Liften® in High-Speed-uitvoering
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.